Směs koření Chana Chaat

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Směs koření Chana ChaatSkladem29 Kč25 Kč bez DPH
Směs indického karí koření na cizrnové kari - 50g
Složení:Paprika, sůl, chilli, koriandr, GreenMango, zázvor, kmín, skořice, fenykl, černý pepř, pískavice řecké senosemeno, Karambol, bobkový list,muškátový oříšek.
Recept na cizrnové kari / Chana chat
Budete potřebovat
200 g cizrna
cibule nakrajená najemno
100g brambor, oloupané, uvařené a na kostičky nakrájené
½ šálku Tamarind šťávy nebo 1 lžička tamarind pasty
2-3 zelené papriky jemně nasekané
2 lžičky citronové šťávy
3-4 lžičky Shan Chana Chaat
1.Cizrnu namočte přes noc a uvařte do měkka.
2.Osmažte do zlatova cibulku .
3. Přidejtezelenéchilli papriky, brambory, tamarinddžus aShanChanaChaata uvarte 10 -15 minut.
4. Přidejte k ní vařenou cizrnu apromíchejte a můžete podávat.
Ingredients: Paprika, Salt, Red Chilli, Coriander, Green Mango, Ginger, Cumin, Cinnamon, Fennel, Black Pepper, Fenugreek Seed, Carom, Bay Leaf.
Product of Pakistan
Recipe suggestion for Chana Chaat:
200g chickpeas/chana washed & soaked for 3-4 hours
100g potato, peeled, boiled and diced
1 tsp sodium bicarbonate
½ cup Tamarind juice
2-3 green chillies finely chopped
2 tbsps lemon juice
3-4 tbsps Shan Chana Chaat
1. Boil the soaked chana in 8 cups water. Cover and cook for 2-3 hours over a low heat.
2. Add the sodium bicarbonate, stir and cook for a further ½ - 1 hour until the chana is tender. There should be about 2 cups water left at the end of cooking.
3. Add the green chillies, potatoes, tamarind juice and Shan Chana Chaat and serve hot.