Směs koření Korma Curry

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Směs koření Korma CurrySkladem29 Kč25 Kč bez DPH
Směs indického kari koření Korma Curry - 50g
Recept Kari Korma
1-1 ½ kg Hovězí / Skopové řez v malých kostkách.
5 středních cibul najemno nakrájených
300g bílého jogurtu nebo smetany ke šlehaní
1-2 stroužky česneku
20 g mletého zázvoru
Ghee maslo
2-3 lžice citronové vody
Shan Korma Curry Mix jeden balíček (použijte méně, kdybyste chtěli mírné)
Postup na vaření:
V malé hluboké pánvi, přidejte nakrájené cibule, česnek a smažte několik sekund na másle Ghee.
Pak přidejte maso, jogurt, zázvor,citronovou vodu a Shan Korma kari Mix. Zakryjte a vařte na mírném ohni, dokud maso nezměkne. Pokud chcete, přidejte 1-2 šálky vody.
Složení: červené chilli, sůl, koriandr, paprika, skořice, fenykl, kurkuma, kmín, pižmo meloun, bobkový list, černý pepř, zelený kardamom, hřebíček, muškátový oříšek, česnek, Papain.
Vyrobeno v Pákistánu
Required Ingredients:
Beef/Mutton 1-1½kg cut in small cubes.
Onions - 5 medium and finely sliced / 300g.
Yogurt plain, whipped 300g / 1½ cups
Garlic Paste ½ tablespoon
Ginger chopped 20g
Ghee/Oil 1½ cups / 250g
Kewra Water 2-3 tablespoons
Shan Korma Curry Mix one packet (use less if wanted mild)
Cooking Instructions:
1. To fry the onions:
• In a small deep pan, heat the Ghee and add the sliced onions. Sauté/fry on a high heat for 10 minutes or until the onions become transparent. Stir frequently
• Reduce the heat to low and continue to fry until the Onions are light golden. Stir continuously.
• Remove from the heat and drain the Ghee. Spread the fried onions on an absorbent paper. Allow it to cool and when crisp, crush coarsely with a rolling pin. Do not grind it into a paste.
2. In the same Ghee add Garlic and fry for a few seconds. Then stir in the meat, Yogurt, Ginger and Shan Korma Curry Mix. Cover and cook on a low heat until the meat is tender. If desired, add 1-2 cups of water.
3. Add crushed Fried Onions and Kewra Water. Cover and cook on a low heat for 5 minutes or until the Ghee separates from the gravy.
Ingredients: Red Chilli, Salt, Coriander, Paprika, Cinnamon, Fennel, Turmeric, Cumin, Musk Melon, Bay Leaf, Black Pepper, Green Cardamom, Cloves, Nutmeg, Garlic, Papain.
Product of Pakistan