Směs koření pro indické sýrové kari 100g

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Směs koření pro indické sýrové kari 100gSkladem55 Kč48 Kč bez DPH
Směs koření pro indické sýrové kari - 100g
Recept: Nakrájejte 500 g Paneer na trojúhelníkové kousky 4 cm. základna. Samostatně připravte pastu ze 100 g cibule a 120 g rajčat. Rovněž blanšírujte, oloupejte a rozemlejte 10 mandlí na jemnou pastu přidáním ¼ šálku vody. Alternativně lze použít i kešu ořechy. Na ploché pánvi rozehřejte 50 g oleje a cibulovou pastu vařte 10 minut do světle růžové barvy. Přidejte rajčatový protlak a 15 g Shahi Paneer. Vaříme 5 min. Přidejte mandlovou pastu, 1 šálek vody a kousky Paneer. Vařte 5 minut do správné konzistence. Zkontrolujte koření.
(Tip: Paneerové kousky lze před vařením cibulové pasty lehce smažit, přecedit a oddělit od oleje a přidat v poslední fázi.)
Složení: semena koriandru, červené chilli papričky, jodizovaná sůl, černý pepř, kurkuma, česnek, kasie, sušený zázvor, fenyklová semínka, kardamomové amomum, hřebíček, muškátový oříšek, muškátový květ.